#12 – Hva’ så bloggen?!

Endnu en gang tager vi en update på projektet!

Episoden udspiller sig over en cykeltur på vej hjem fra et spændende møde. Med vind i håret er jeg ved godt mod, når jeg fortæller dig om projektets udfordringer og udvikling. Derudover modtog jeg en spændende mail om et tilbud, der var svært at sige nej til. Lyt selv med og hør, hvordan det ender.

<iframe src=”https://pinecast.com/player/b9e2f1b5-63ef-418d-94e8-bbe3d6e4c819?theme=minimal” seamless height=”60″ style=”border:0″ class=”pinecast-embed” frameborder=”0″ width=”100%”></iframe>

#11 – Fucking salg!

Fucking salg! Det er titlen på episode 11. Grunden til, at det hedder fucking salg er, at vi er noget til den del i projektet, hvor vi skal have involveret restauranterne. Og hvordan gør man det? Man ringer rundt. Og det der med at ringe rundt er ikke min favorit aktivitet, jeg vil gerne møde folk og vise dem mit produkt. Ikke en salgstale i en telefon.
I denne episode af min startup podcast kommer du med helt tæt på, når jeg får taget min mødom som telefonsælger. Jeg kan allerede afsløre, at det ikke er mit naturlige element og at det ikke er rart at lytte til. Derudover så kommer der en statusopdatering på, hvordan hele projektet forløber sig!

#10 – Hvor er projektet i dag?

Efter en længere sommerferie er jeg klar med en opdatering på projektet! Der er sket så mange ting siden sidst og at den grund har jeg forsøgt at lave en opdatering. Vi kommer rundt om partnerskabet med Victor, Peru, stiftelse af virksomhed, op og ned ture og meget andet! Jeg håber, at du vil anmelde min iværksætter podcast hudløst ærligt!

#9 – Kontrakt og launch med Anders Friis

For et stykke tid siden mødte jeg Mathias Mønsted. Mødet er endt ud i et udlæg til en kontrakt. Jeg har aldrig før indgået en kontrakt med en samarbejdspartner før og har derfor svært ved at finde ud af, hvad den skal indeholde og hvor præcise formuleringerne skal være. Anders Friis er en god ven og en rigtig dygtig app udvikler. Han er partner i Cromian og har lige landet en investering fra blandt andet Theis Søndergaard bag Vivino og David Helgason bag Unity til et spilprojekt.

#8 – Grus i maskineriet

Jeg snakker endnu engang med Frederik Kirkedal, fordi jeg skal finde ud af, hvad jeg stiller op med min medejeraftale med Victor. Vi blev enige om 50/50 partners, men det fungerer ikke sådan lige nu. Hvad skal jeg gøre? Endnu en gang, Kirke til undsætning! Tag at giv min iværksætter podcast et lyt!

#7 – Mødet med business angel Peter Sandberg

Undskyld sidste uges pause pga. eksaminerne, i denne uge vender vi stærkt tilbage! Jeg mødes med Peter Sandberg over skype til en snak om investeringer og startups. Lyt til denne episode for at høre Peters spændende historie og få gode tricks til at få investeringer.

#6 – Skal jeg drop det eller køre på?

Frederik Kirkedal, mine damer og herrer, ugens medvirkende i min StartUp-iværksætter-enterpreneur-podcast!
Jeg står overfor et kæmpe dilemma og kan ikke finde ud af, hvad jeg skal gøre! Der er for mange muligheder, for meget jeg gerne vil og alt for lidt tid. Hvordan gør man alt på en gang? Hør min terapeutiske samtale med Frederik Kirkedal!

#5 – Mødet med Mathias Mønsted

I denne episode af min iværksætter podcast er vi til Skype møde med Mathias Mønsted. Den succesfulde iværksætter og app-udvikler bag den internationale succes TooGoodToGo. Forhandlingerne bliver indledt, hør hvordan det går når Victor og jeg forsøger at få en partner i virksomheden.

#4 – Hvordan er det nu med de udviklere?

Så er det blevet onsdag og næste afsnit i min iværksætter podcast er klar! I dette afsnit snakker vi om, hvor svært det er at finde på det rigtige navn og hvor træt af domæne-piraterne, som opkøber alle domæner i håb om at kunne sælge dem videre til overpris!
Derudover kommer I med når Victor og jeg forbereder os på vores, til dags dato, vigtigste møde med vores måske kommende udvikler!
Projektet begynder for alvor at tage fart nu!

Episode 3 – Hvordan kommer jeg i gang?

Så er vi ved at komme i gang med det store iværksætter projekt! I denne uge hører vi den foreløbige afslutning på Roskilde Festival eventyret. Derudover skal vi snakke om markedet, målgruppen, hvordan vi tjener penge og om vi har brug for en investor! Det og meget mere i denne episode af min StartUp podcast.